Pristupačnost
Pristupačnosti
loading

Natječaji

Otvoren je natječaj za MSCA Doktorske mreže

Otvoren je natječaj za MSCA Doktorske mreže
25.06.2021.

Otvoren je poziv za natječaj za Doktorske mreže u okviru aktivnosti Marie Sklodowska – Curie. Rok za prijavu projektnih prijedloga je 16. studenog 2021. godine. 

S budžetom od 402,9 milijuna eura u 2021. godini financirati će se konzorcijski projekti, sastavljeni od sveučilišta, istraživačkih i znanstvenih centara, pripadnika neakademskog sektora, a s ciljem osposobljavanja nove generacije doktorskih studenata. Konzorciji predlažu doktorske programe u akademskom sektoru i izvan njega.
Natječajne aktivnosti obuhvaćaju prekograničnu i međusektorsku mobilnost u cilju postizanja izvrsnosti i inovativnog istraživanja ali i mogućnosti prijenosa stečenih znanja i iskustava kao i jačanja kapaciteta istraživačkih organizacija. Potiče se uključenost neakademskog sektora, industrije i poduzetništva.

Financirani konzorciji objavljuju natječaje za stipendije/radna mjesta za mlade istraživače na EURAXESS portalu.

Vodič za prijavitelje se može izravno preuzeti na stranicama Europske komisije.

Projektni obrazac s uputama za ispunjavanje dostupan je ovdje. 

Službena pitanja i odgovori vezani za Doktorske mreže, dostupni su na stranicama Europske komisije. 

Više informacija natječaju dostupno je na stranicama Funding & tender opportunities portala.

Interesi za partnerstvo za Doktorske mreže dostupni su na
•    Službenoj stranici natječaja
•    Net4Mobility+ projekt – Expression of Interest (EOI)

Sveučilište u Trstu traži MSP ili spin-off tvrtku - područje interesa skupina proteina vezanih uz tumore ali i na druge ljudske patologije s ciljem pronalaska molekula koje mogu inhibirati njihovu aktivnost. 

Ako ste zainteresirani za prijavu projekata u okviru navedenog MSCA natječaja ili želite proširiti svoju listu potencijalnih partnera za konzorcije, slobodno nam pošaljite ispunjeni partnerski profil na sandra.vidovic@mobilnost.hr kako bi ga proslijedili našim kontaktima u inozemstvu. Obrazac partnerskog profila te objedinjeni iskazi interesa stranih institucija dostupni su ovdje.

Za detaljnije informacije o pravilima natječaja, pisanja projektnog prijedloga slobodno se obratite MSCA nacionalnim osobama za kontakt na mail sandra.vidovic@mobilnost.hr te ivan.makovec@mobilnost.hr.
 

Natječaji

Povezani natječaji