Pristupačnost
Pristupačnosti
loading

Novosti

Susret umrežavanja „Prema zelenoj budućnosti: Europski zeleni plan”

Susret umrežavanja „Prema zelenoj budućnosti: Europski zeleni plan”
24.10.2023.

Vijeće za znanstvena i tehnološka istraživanja Turske (TÜBİTAK) u suradnji s projektom GREENET (mreža nacionalnih osoba za kontakt klastera 5 Klima, energija i mobilnost) organizirat će susret umrežavanja pod nazivom „Prema zelenoj budućnosti: Europski zeleni plan” u Briselu 16. studenog 2023. godine. Događanje je posvećeno ideji ujedinjavanja istraživačkih i inovacijskih zajednica Europe i Turske, pružajući idealnu platformu za suradnju kako bi Europa postala prvim klimatski neutralnim kontinentom.

Događanje nudi sudionicima mjesto za istraživanje projektnih ideja i stjecanje uvida u nadolazeće pozive Programa Obzor Europa te postizanje zajedničkih ciljeva Europske unije i Turske u okviru Europskog zelenog plana.

Događaj je namijenjen svima koji žele sudjelovati u istraživačkim i inovacijskim projektima Programa Obzor Europa. Sudionici mogu izložiti svoje znanstvene i tehnološke sposobnosti, interese i ideje te uspostaviti partnerstva sa svojim europskim kolegama.

Tijekom susreta umrežavanja, sudionici će imati priliku vidjeti niz prezentacija o potencijalnim projektnim prijedlozima, nakon čega će uslijediti bilateralni sastanci između turskih organizacija i njihovih europskih kolega kako bi se istražile mogućnosti za održivu suradnju i zajednički razvoj projekata.

Događanje će se održati u Tangla Hotel Brussels, Avenue Emmanuel Mounier 5, Woluwé St Lambert 1200, Bruxelles (Belgija).

 

Obavezna je online registracija na ovo događanje. Više informacija i formular za prijavu možete pronaći na mrežnoj stranici događanja.

Novosti

Povezane novosti

Objavljen Indikativni program revizije (IAP)
17.srp.2024.

Objavljen Indikativni program revizije (IAP)

Europska komisija objavila je 15.07.2024. dokument pod nazivom Indikativni program revizije (IAP). Radi se o vodiču za financijsku reviziju u...
Više
Održan online informativni dan Europski istraživački prostor u kontekstu natječaja i povezanih inicijativa, 2. srpnja 2024.
15.srp.2024.

Održan online informativni dan Europski istraživački prostor u kontekstu...

Agencija za mobilnost i programe EU održala je 2. srpnja 2024. informativni dan Europski istraživački prostor u kontekstu natječaja i povezanih...
Više
NCP_WIDERA.NET - Potpore za susrete umrežavanja, rujan 2024.
12.srp.2024.

NCP_WIDERA.NET - Potpore za susrete umrežavanja, rujan 2024.

Najavljujemo mogućnost prijava za ostvarivanje potpore za sudjelovanje u susretima umrežavanja (brokerage events) za dva susreta umrežavanja u...
Više