Pristupačnost
Pristupačnosti
loading

Novosti

Susret umrežavanja „Prema zelenoj budućnosti: Europski zeleni plan”

Susret umrežavanja „Prema zelenoj budućnosti: Europski zeleni plan”
24.10.2023.

Vijeće za znanstvena i tehnološka istraživanja Turske (TÜBİTAK) u suradnji s projektom GREENET (mreža nacionalnih osoba za kontakt klastera 5 Klima, energija i mobilnost) organizirat će susret umrežavanja pod nazivom „Prema zelenoj budućnosti: Europski zeleni plan” u Briselu 16. studenog 2023. godine. Događanje je posvećeno ideji ujedinjavanja istraživačkih i inovacijskih zajednica Europe i Turske, pružajući idealnu platformu za suradnju kako bi Europa postala prvim klimatski neutralnim kontinentom.

Događanje nudi sudionicima mjesto za istraživanje projektnih ideja i stjecanje uvida u nadolazeće pozive Programa Obzor Europa te postizanje zajedničkih ciljeva Europske unije i Turske u okviru Europskog zelenog plana.

Događaj je namijenjen svima koji žele sudjelovati u istraživačkim i inovacijskim projektima Programa Obzor Europa. Sudionici mogu izložiti svoje znanstvene i tehnološke sposobnosti, interese i ideje te uspostaviti partnerstva sa svojim europskim kolegama.

Tijekom susreta umrežavanja, sudionici će imati priliku vidjeti niz prezentacija o potencijalnim projektnim prijedlozima, nakon čega će uslijediti bilateralni sastanci između turskih organizacija i njihovih europskih kolega kako bi se istražile mogućnosti za održivu suradnju i zajednički razvoj projekata.

Događanje će se održati u Tangla Hotel Brussels, Avenue Emmanuel Mounier 5, Woluwé St Lambert 1200, Bruxelles (Belgija).

 

Obavezna je online registracija na ovo događanje. Više informacija i formular za prijavu možete pronaći na mrežnoj stranici događanja.

Novosti

Povezane novosti

Objavljen Izvještaj - ERA Monitoring 2023
19.velj.2024.

Objavljen Izvještaj - ERA Monitoring 2023

Dostupan je Izvještaj u obliku prvog pregleda postignuća za 18 mjeseci provedbe političke agende ERA (‘Izvještaj na razini EU’) u...
Više
Research and Innovation Week
13.velj.2024.

Research and Innovation Week

Europska komisija otvorila je registraciju za događanje posvećeno istraživanju i inovacijama - Research and Innovation Week - koje će se održati od 18....
Više
Projekt Pathways2Resilience objavio je poziv za financiranje
05.velj.2024.

Projekt Pathways2Resilience objavio je poziv za financiranje

Pathways2Resilience, projekt u sklopu Misije EU-a Prilagodba klimatskim promjenama, objavio je svoj prvi poziv za prijavitelje, putem kojeg će 40 regija...
Više