Pristupačnost
Pristupačnosti
loading

Novosti

Ideal-ist Full Proposal Check - uživo 6. veljače 2024. u Briselu ili online od 19. do 23. veljače 2024.

Ideal-ist Full Proposal Check - uživo 6. veljače 2024. u Briselu ili online od 19. do 23. veljače 2024.
18.01.2024.

Ideal-ist, mreža nacionalnih osoba za kontakt (National Contact Point - NCP), koja pokriva područje informacijsko-komunikacijskih tehnologija, organizira još jedno online događanje Potpune provjere projektnih prijedloga (Full Proposal Checks – FPC). Provjera projektnih prijedloga bit će vezana uz prve teme poziva u 2024. godini iz područja digitalizacije unutar klastera 4 – Digitalizacija, industrija i svemir, programa Obzora Europa.

Full Proposal Check događanje održat će se:

Sudionicima događanja nudi se prilika za poboljšanjem  kvalitete svojih projektnih prijedloga na temelju povratnih informacija iskusnih evaluatora i nacionalnih osoba za kontakt.

Cilj takvih događanja je prenijeti korisna znanja i time povećati priliku podnositeljima zahtjeva za financiranje njihovih projektnih prijedloga.

Odabrane projektne prijave pregledat će dva stručna evaluatora, a konačnu će procjenu donijeti na konsenzusnom sastanku. Podnositelji projektnih prijava sudjelovat će na sastanku s evaluatorima, na kojem će saznati njihova mišljenja te će dobiti priliku sudjelovati u raspravi o kvaliteti prijedloga projekta. Rasprava o prijedlogu projekta može trajati najviše 120 minuta, uživo 6. veljače 2024. u Briselu ili online u periodu od 19. do 23. veljače 2024., ovisno koji način je odabran prilikom podnošenja prijave za FPC.

Svi evaluatori i nacionalne osobe za kontakt, sudionici rasprave o evaluaciji projektnih prijedloga, potpisat će izjavu o povjerljivosti koja jamči povjerljivost sadržaja prijavljenih projektnih prijedloga.

Popis tema poziva koje će biti pokrivene FPC događajem nalaze se na poveznici

Odabir projektnih prijedloga bazira se na stupnju dovršenosti prijedloga projekta, a kvalitetno napisani projektni prijedlozi imat će prednost prilikom odabira za evaluaciju.

FPC usluga je besplatna za prijavitelje, a broj sudionika je ograničen te  vas pozivamo da što prije iskažete interes za sudjelovanjem te zatim dostavite vaše projektne prijedloge:

  • u slučaju sudjelovanja uživo najkasnije do 28. siječnja 2024., odnosno
  • u slučaju online sudjelovanja najkasnije do 8. veljače 2024.

Više informacija o FPC događanju možete pronaći na web stranicama događanja, a za dodatna pitanja obratite se nacionalnoj osobi za kontakt.

Novosti

Povezane novosti

Research and Innovation Week
13.velj.2024.

Research and Innovation Week

Europska komisija otvorila je registraciju za događanje posvećeno istraživanju i inovacijama - Research and Innovation Week - koje će se održati od 18....
Više
Projekt Pathways2Resilience objavio je poziv za financiranje
05.velj.2024.

Projekt Pathways2Resilience objavio je poziv za financiranje

Pathways2Resilience, projekt u sklopu Misije EU-a Prilagodba klimatskim promjenama, objavio je svoj prvi poziv za prijavitelje, putem kojeg će 40 regija...
Više
Informativna sesija o mogućnostima suradnje s JRC-om u Klasteru 6, 23. siječnja 2024.
15.sij.2024.

Informativna sesija o mogućnostima suradnje s JRC-om u Klasteru 6, 23....

CARE4BIO – mreža nacionalnih osoba za kontakt za Klaster 6 u suradnji s JRC-om (Joint Research Center) organizira informativnu sesiju čiji je cilj...
Više