Pristupačnost
Pristupačnosti
loading

Novosti

Poziv na informativni dan Obzor Europa – Klaster 4: Digitalizacija, industrija i svemir, 25. studenoga 2021.

Poziv na informativni dan Obzor Europa – Klaster 4: Digitalizacija, industrija i svemir, 25. studenoga 2021.
15.11.2021.

Agencija za mobilnost i programe EU organizira nacionalni informativni dan za područje Digitalizacija, industrija i svemir programa „Obzor Europa“. Informativni dan održat će se 25. studenoga 2021. godine s početkom u 9:30 sati putem Zoom platforme.

Radni jezik je hrvatski, s iznimkom prezentacija predstavnika Europske komisije koje će biti na engleskom jeziku.

Na informativnom danu bit će predstavljen novi radni program 2021. – 2022. za područje Klastera 4 – Digitalizacija, industrija i svemir, njegove teme i natječaji; nacionalni sustav podrške i mjere za jačanje nacionalnog sudjelovanja u programima EU; uvod u Obzor Europa i usluge koje pruža ured nacionalnih osoba za kontakt u Agenciji za mobilnost i programe EU; primjer uspješnog Obzor 2020. projekta te pravne i financijske novosti programa Obzor Europa.  
 
Sudjelovanje je besplatno, a registrirati se možete na Obzor Europa portalu (pod „događanje“ potrebno je odabrati Informativni dan: Klaster 4: Digitalizacija, industrija i svemir). Prijave su otvorene do utorka, 24. studenoga 2021. do kraja dana.

Preliminarni program informativnog dana također možete pronaći na OE portalu.

S ciljem da naš informativni dan učinimo što interaktivnijim te kako bismo vam omogućili dovoljno vremena za pripremu i postavljanje Vama najvažnijih pitanja za naše govornike, otvorili smo Q&A sesiju u aplikaciji Slido koja će biti aktivna od 15. do 25. studenoga 2021. Prilikom pristupanja samoj aplikaciji Slido potrebno je unijeti kod #966790 kako biste mogli postaviti svoje pitanje.

Za predstavnika Europske komisije ljubazno molimo da svoja pitanja uputite na engleskom jeziku, dok pitanja namijenjena govornicima iz Republike Hrvatske budite slobodni postavljati na hrvatskom jeziku.

Poveznica na Zoom platformu sudionicima će biti dostavljena naknadno, nakon zatvaranja registracije.

Ovim putem Vas ljubazno upućujemo da obavijest o registraciji te sve buduće obavijesti o događanju pratite, kako u ''dolaznoj pošti'' tako i u ''neželjenoj'' pošti na Vašim cijenjenim e-mail adresama.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail adresu: goran.sacic@mobilnost.hr

Veselimo se Vašem dolasku!

Novosti

Povezane novosti

Nacionalni informativni dan MSCA Doktorske mreže, 13. lipnja 2024.
29.svi.2024.

Nacionalni informativni dan MSCA Doktorske mreže, 13. lipnja 2024.

Agencija za mobilnost i programe EU organizira promociju nadolazećeg natječaja djelovanja Marie Skłodowska – Curie za doktorske mreže, s ciljem...
Više
Informativni dan Obzor Europa - Oblak za suradnju u području europske kulturne baštine (ECCCH) 2024.
28.svi.2024.

Informativni dan Obzor Europa - Oblak za suradnju u području europske...

Europska komisija organizira informativni dan za poziv Oblak za suradnju u području europske kulturne baštine (A European Collaborative Cloud for...
Više
Najava Nacionalnog informativnog dana u području sigurnosti i nadolazećih natječaja
27.svi.2024.

Najava Nacionalnog informativnog dana u području sigurnosti i nadolazećih...

NATJEČAJI U PODRUČJU KLASTERA 3 – CIVILNA SIGURNOST ZA DRUŠTVO 2024. Europska komisija otvorit će 25 tema natječaja za prijavu projektnih prijedloga...
Više