Pristupačnost
Pristupačnosti
loading

Novosti

Najava informativnog dana Obzor Europa – Klaster 1 – Zdravlje, 23. studenog 2021.

Najava informativnog dana Obzor Europa – Klaster 1 – Zdravlje, 23. studenog 2021.
10.11.2021.

Agencija za mobilnost i programe EU organizira Nacionalni informativni dan za područje Klaster 1 – Zdravlje programa Obzor Europa. Informativni dan održat će se 23. studenog 2021. s početkom u 9:00 sati putem Zoom platforme. 

Radni jezik je hrvatski, s iznimkom prezentacija predstavnika Europske komisije koji će biti na engleskom jeziku. 

Na informativnom danu bit će predstavljen radni program za područje Klastera 1 – Zdravlje, predstojeće teme i natječaji u 2022. godini, partnerstva u području zdravlja programa Obzor Europa, nacionalni sustav podrške i mjere za jačanje nacionalnog sudjelovanja u programima EU, usluge koje pruža ured nacionalnih kontakt osoba za Obzor Europa u Agenciji za mobilnost i programe EU te iskustva prijavitelja iz prethodnih natječaja iz prijašnjeg programa Obzor 2020.  

Sudjelovanje je besplatno, a registrirati se možete putem poveznice za prijavu (pod „događanje“ potrebno je odabrati Informativni dan: Klaster 1 – Zdravlje). Prijave su otvorene do nedjelje, 21. studenog 2021. do kraja dana.

Kako bismo naš informativni dan učinili što interaktivnijim te kako bismo vam omogućili dovoljno vremena da pripremite i postavite pitanja za naše govornike, otvorili smo Q&A sesiju u aplikaciji Slido koja će biti aktivna od 9. do 24. studenog 2021. Kada pristupite aplikaciji, potrebno je unijeti kod #134552 kako biste mogli postaviti svoje pitanje.

Za predstavnike Europske komisije ljubazno molimo da postavljate pitanja na engleskom jeziku, dok pitanja namijenjena govornicima iz Republike Hrvatske budite slobodni postavljati na hrvatskom jeziku.

Poveznica na Zoom platformu sudionicima će biti dostavljena naknadno, nakon zatvaranja registracije.

Ovim putem Vas ljubazno upućujemo da obavijest o registraciji te sve buduće obavijesti o događanju pratite, kako u ''dolaznoj pošti'' tako i u ''neželjenoj'' pošti.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na adresu e-pošte: jelena.bosnjakovic@mobilnost.hr.

Dostupan je preliminarni program informativnog dana.

Veselimo se Vašem dolasku!
 

Novosti

Povezane novosti

Nacionalni informativni dan MSCA Doktorske mreže, 13. lipnja 2024.
29.svi.2024.

Nacionalni informativni dan MSCA Doktorske mreže, 13. lipnja 2024.

Agencija za mobilnost i programe EU organizira promociju nadolazećeg natječaja djelovanja Marie Skłodowska – Curie za doktorske mreže, s ciljem...
Više
Informativni dan Obzor Europa - Oblak za suradnju u području europske kulturne baštine (ECCCH) 2024.
28.svi.2024.

Informativni dan Obzor Europa - Oblak za suradnju u području europske...

Europska komisija organizira informativni dan za poziv Oblak za suradnju u području europske kulturne baštine (A European Collaborative Cloud for...
Više
Najava Nacionalnog informativnog dana u području sigurnosti i nadolazećih natječaja
27.svi.2024.

Najava Nacionalnog informativnog dana u području sigurnosti i nadolazećih...

NATJEČAJI U PODRUČJU KLASTERA 3 – CIVILNA SIGURNOST ZA DRUŠTVO 2024. Europska komisija otvorit će 25 tema natječaja za prijavu projektnih prijedloga...
Više