Pristupačnost
Pristupačnosti
loading

Novosti

Najava informativnog dana Obzor Europa – Klaster 1 – Zdravlje, 23. studenog 2021.

Najava informativnog dana Obzor Europa – Klaster 1 – Zdravlje, 23. studenog 2021.
10.11.2021.

Agencija za mobilnost i programe EU organizira Nacionalni informativni dan za područje Klaster 1 – Zdravlje programa Obzor Europa. Informativni dan održat će se 23. studenog 2021. s početkom u 9:00 sati putem Zoom platforme. 

Radni jezik je hrvatski, s iznimkom prezentacija predstavnika Europske komisije koji će biti na engleskom jeziku. 

Na informativnom danu bit će predstavljen radni program za područje Klastera 1 – Zdravlje, predstojeće teme i natječaji u 2022. godini, partnerstva u području zdravlja programa Obzor Europa, nacionalni sustav podrške i mjere za jačanje nacionalnog sudjelovanja u programima EU, usluge koje pruža ured nacionalnih kontakt osoba za Obzor Europa u Agenciji za mobilnost i programe EU te iskustva prijavitelja iz prethodnih natječaja iz prijašnjeg programa Obzor 2020.  

Sudjelovanje je besplatno, a registrirati se možete putem poveznice za prijavu (pod „događanje“ potrebno je odabrati Informativni dan: Klaster 1 – Zdravlje). Prijave su otvorene do nedjelje, 21. studenog 2021. do kraja dana.

Kako bismo naš informativni dan učinili što interaktivnijim te kako bismo vam omogućili dovoljno vremena da pripremite i postavite pitanja za naše govornike, otvorili smo Q&A sesiju u aplikaciji Slido koja će biti aktivna od 9. do 24. studenog 2021. Kada pristupite aplikaciji, potrebno je unijeti kod #134552 kako biste mogli postaviti svoje pitanje.

Za predstavnike Europske komisije ljubazno molimo da postavljate pitanja na engleskom jeziku, dok pitanja namijenjena govornicima iz Republike Hrvatske budite slobodni postavljati na hrvatskom jeziku.

Poveznica na Zoom platformu sudionicima će biti dostavljena naknadno, nakon zatvaranja registracije.

Ovim putem Vas ljubazno upućujemo da obavijest o registraciji te sve buduće obavijesti o događanju pratite, kako u ''dolaznoj pošti'' tako i u ''neželjenoj'' pošti.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na adresu e-pošte: jelena.bosnjakovic@mobilnost.hr.

Dostupan je preliminarni program informativnog dana.

Veselimo se Vašem dolasku!
 

Novosti

Povezane novosti

Javne konzultacije o izmjeni Odluke o mjerama za jačanje nacionalnog sudjelovanja u programima Europske unije
30.lis.2023.

Javne konzultacije o izmjeni Odluke o mjerama za jačanje nacionalnog...

Ministarstvo znanosti i obrazovanja priprema izmjenu Odluke o mjerama za jačanje nacionalnog sudjelovanja u programima Europske unije u području...
Više
Održan informativni dan programa Obzor Europa na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli
21.stu.2023.

Održan informativni dan programa Obzor Europa na Sveučilištu Jurja Dobrile u...

Agencija za mobilnost i programe EU-a, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Sveučilišni računski centar Sveučilišta u...
Više
Konferencija Food 2030 o zelenim i otpornim prehrambenim sustavima
23.stu.2023.

Konferencija Food 2030 o zelenim i otpornim prehrambenim sustavima

Dana 4. i 5. prosinca 2023. Europska komisija organizira događaj Food 2030 na temu zelenih i otpornih prehrambenih sustava. Cilj događaja je...
Više