Pristupačnost
Pristupačnosti
loading

Novosti

Informativni dan: Zajednički istraživački centar (JRC)

Informativni dan: Zajednički istraživački centar (JRC)
15.10.2021.

Agencija za mobilnost i programe EU organizira Nacionalni informativni dan pod nazivom „Zajednički istraživački centar: Mogućnosti za hrvatske istraživače i organizacije“. Informativni dan održat će se u utorak 26. listopada 2021. s početkom u 10:00 sati putem Zoom platforme. Radni jezik informativnog dana je engleski.

Na informativnom danu bit će predstavljena uloga Zajedničkog istraživačkog centra  (Joint Research Centre - JRC) u programu Obzor Europa, princip otvorenog pristupa istraživačkim infrastrukturama Zajedničkog istraživačkog centra, program suradničkoga doktorskog partnerstva te Centar za napredne studije. Također, predstavit ćemo iskustva hrvatskog doktoranda sa stažiranja u Zajedničkom istraživačkom centru te će informativni dan biti zaključen prezentacijom mjera za jačanje nacionalnog sudjelovanja u programima EU.

Dostupan je preliminarni program informativnog dana.
 
Sudjelovanje je besplatno, a registrirati se možete putem poveznice (pod „događanje“ potrebno je odabrati Informativni dan: Zajednički istraživački centar(JRC)). Prijave su otvorene do nedjelje, 24. listopada 2021. do kraja dana.

Kako bismo naš informativni dan učinili što interaktivnijim te kako bismo vam omogućili dovoljno vremena da pripremite i postavite pitanja za naše govornike, otvorili smo Q&A sesiju u aplikaciji Slido koja će biti aktivna od 15. listopada 2021. do 26. listopada 2021. Aplikaciji možete pristupiti na idućoj poveznici, gdje je potrebno unijeti kod #384 317 kako biste mogli postaviti svoje pitanje. Ljubazno Vas molimo da pitanja postavljate na engleskom jeziku.

Poveznica na Zoom platformu sudionicima će biti dostavljena naknadno, nakon zatvaranja registracija.

Ovim putem Vas ljubazno upućujemo da obavijest o registraciji te sve buduće obavijesti o događanju pratite, kako u ''dolaznoj pošti'' tako i u ''neželjenoj'' pošti na Vašim cijenjenim e-mail adresama.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail adresu: ivan.makovec@mobilnost.hr.

Veselimo se Vašem dolasku!

Novosti

Povezane novosti

Sveučilište u Zagrebu organizira EIT Health demo dan
03.pro.2021.

Sveučilište u Zagrebu organizira EIT Health demo dan

Sveučilište u Zagrebu organizira EIT Health demo dan 7. prosinca od 14 do 15:30 sati. Na demo danu će se predstaviti aktivnosti Huba u 2021. s...
Više
Poziv na nacionalne informativne dane programa Obzor Europa
07.lis.2021.

Poziv na nacionalne informativne dane programa Obzor Europa

Od listopada do veljače 2022. Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencija za mobilnost i programe EU s nacionalnim osobama za kontakt organiziraju...
Više
Informativni dan i susret umrežavanja Europske komisije za područje Kultura, kreativnost i uključivo društvo
19.stu.2021.

Informativni dan i susret umrežavanja Europske komisije za područje Kultura,...

Europska komisija organizira virtualni informativni dan za područje Klastera 2 – Kultura, kreativnost i uključivo društvo koji će se održati u utorak,...
Više