Pristupačnost
Pristupačnosti
loading

Novosti

Poziv na nacionalni informativni dan MSCA Razmjena osoblja i Zajednički istraživački centar, 19. listopada 2023.

Poziv na nacionalni informativni dan MSCA Razmjena osoblja i Zajednički istraživački centar, 19. listopada 2023.
06.10.2023.

Agencija za mobilnost i programe EU organizira promociju nadolazećeg natječaja djelovanja Marie Skłodowska – Curie za Razmjenu osoblja, koji je otvoren 5. listopada 2023. godine, s ciljem upoznavanja sudionika s novim pravilima natječaja te mogućnostima za istraživače, voditelje projektnih i istraživačkih timova, tehničko i administrativno osoblje koje pruža potporu aktivnostima istraživanja i inovacija u javnom i privatnom sektoru.

Uz promociju MSCA Razmjene osoblja, drugi dio informativnog dana bit će posvećen Zajedničkom istraživačkom centru (JRC) te mogućnostima koje se nude hrvatskim znanstvenim organizacijama te istraživačima. 

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na Nacionalni informativni dan MSCA Razmjena osoblja i Zajedničkog istraživačkog centra, koji će se održati u 19. listopada 2023. putem ZOOM platforme. Informativni dan će se održati na hrvatskom i engleskom jeziku.

Dostupan je preliminarni program.

Informativni dan prvenstveno je namijenjen istraživačima i voditeljima projektnih i istraživačkih timova, tehničkom i administrativnom osoblju koje pruža potporu aktivnostima istraživanja i inovacija u organizacijama iz akademskog i neakademskog sektora uključujući mala i srednja poduzeća kao i ostalim zainteresiranim dionicima znanstvene zajednice. Prvi dio informativnog dana posvećenom Razmjeni osoblja  dodatno je namijenjen neuspješnim prijaviteljima s prethodnog natječaja MSCA Razmjena osoblja projekata (rezervna lista i oni koji su prešli prag).

Sudjelovanje na informativnom danu je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice (pod događanje potrebno je odabrati MSCA Razmjena osoblja i JRC 2023). Prijave na informativni dan otvorene su do utorka 17. listopada 2023. do kraja dana.

Poveznica na Zoom platformu sudionicima će biti dostavljena naknadno, nakon zatvaranja registracija.

Ovim putem Vas ljubazno upućujemo da obavijest o registraciji te sve buduće obavijesti o događanju pratite, kako u ''dolaznoj pošti'' tako i u ''neželjenoj'' pošti na Vašim cijenjenim e-mail adresama.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail adresu: sandra.vidovic@ampeu.hr te ivan.makovec@mobilnost.hr.

Veselimo se Vašem dolasku!

Novosti

Povezane novosti

MSCA predsjedavajuća konferencija Researcher’s careers – multiple pathways, Mons, Belgija, 18. i 19. travnja 2024.
14.velj.2024.

MSCA predsjedavajuća konferencija Researcher’s careers – multiple pathways,...

Konferencija ‘"Researcher’s careers – multiple pathways", održat će se 18. i 19. travnja 2024., u Monsu, Belgija, a u okviru belgijskog predsjedavanja...
Više
Uspjeh Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na natječaju za MSCA Postdoktorske stipendije u 2023. godini!
13.velj.2024.

Uspjeh Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na...

Natječajem MSCA Postdoktorske stipendije iz 2023. godine, vrijednim 260 milijuna eura, financirat će se 1.249 postdoktorska istraživača u provedbi...
Više
Poziv na iskaz interesa za partnerstvo u prijavi HORIZON MSCA COFUND 2023 projekta – The New International Fellowship Mobility Programme for Experienced Researchers in Croatia (NEWFELPRO 2)
29.pro.2023.

Poziv na iskaz interesa za partnerstvo u prijavi HORIZON MSCA COFUND 2023...

Ministarstvo znanosti i obrazovanja u veljači 2024. godine planira podnijeti projektni prijedlog NEWFELPRO 2 (The New International Fellowship Mobility...
Više