Pristupačnost
Pristupačnosti
loading

Novosti

Webinar „How to Apply the Multi Actor Approach in Cluster 6 Proposals“

Webinar „How to Apply the Multi Actor Approach in Cluster 6 Proposals“
20.11.2023.

Dana 4. prosinca 2023. godine održat će se webinar pod naslovom „How to Apply the Multi Actor Approach in Cluster 6 Proposals“ u organizaciji projekta CARE4BIO. Projekt je financiran iz programa Obzor Europa i okuplja nacionalne osobe za kontakt iz više europskih zemalja.

Webinar je otvoren za sve potencijalne prijavitelje na natječaje klastera 6 zainteresirane za istraživanje koncepta pristupa s više aktera i razumijevanje kako navedeni koncept uključiti u projektne prijedloge Obzora Europa. Tijekom webinara detaljno će se istražiti definicija koncepta pristupa s više aktera čija je svrha ojačati proces zajedničkog stvaranja u razvoju prijedloga projekta i omogućiti uključenost praktičara i (krajnjih) korisnika koristeći svoje praktično i lokalno znanje za razvoj rješenja.

U drugom dijelu događanja organizirana je interaktivna radionica u suradnji s projektom PREMIERE na temu pristupa s više aktera.

 

Trajanje webinara predviđeno je od 9.30 do 11.50, a interaktivna radionica je na rasporedu u 12 sati s trajanjem do 13.30.

Registrirati se možete putem obrasca za prijavu, a program događanja nalazi se na poveznici.

Novosti

Povezane novosti

Informativna sesija o mogućnostima suradnje s JRC-om u Klasteru 6, 23. siječnja 2024.
15.sij.2024.

Informativna sesija o mogućnostima suradnje s JRC-om u Klasteru 6, 23....

CARE4BIO – mreža nacionalnih osoba za kontakt za Klaster 6 u suradnji s JRC-om (Joint Research Center) organizira informativnu sesiju čiji je cilj...
Više
Konferencija Food 2030 o zelenim i otpornim prehrambenim sustavima
23.stu.2023.

Konferencija Food 2030 o zelenim i otpornim prehrambenim sustavima

Dana 4. i 5. prosinca 2023. Europska komisija organizira događaj Food 2030 na temu zelenih i otpornih prehrambenih sustava. Cilj događaja je...
Više