Pristupačnost
Pristupačnosti
loading

Novosti

Nacionalni informativni dan: Širenje sudjelovanja i Europski istraživački prostor, 28. listopada 2021.  

Nacionalni informativni dan: Širenje sudjelovanja i Europski istraživački prostor, 28. listopada 2021.  
12.10.2021.

Agencija za mobilnost i programe EU organizira Nacionalni informativni dan za područje Širenje sudjelovanja i Europski istraživački prostor programa Obzor Europa. Informativni dan održat će se 28. listopada 2021. s početkom u 10:00 sati putem Zoom platforme. Radni jezik je hrvatski, s iznimkom prezentacija predstavnika Europske komisije koji će biti na engleskom jeziku.

Na informativnom danu bit će predstavljen novi radni program za područje Širenje sudjelovanja i Europski istraživački prostor, predstojeće teme i natječaji iz radnoga programa 2021. – 2022., nacionalni sustav podrške i mjere za jačanje nacionalnog sudjelovanja u programima EU, usluge koje pruža ured nacionalnih kontakt osoba za Obzor Europa u Agenciji za mobilnost i programe EU, iskustva prijavitelja iz prethodnih natječaja te iskustva evaluatora iz prijašnjeg programa Obzor 2020.

Sudjelovanje je besplatno, a registrirati se možete putem poveznice (pod „događanje“ potrebno je odabrati Informativni dan: Širenje sudjelovanja i Europski istraživački prostor). Prijave su otvorene do utorka, 26. listopada 2021. do kraja dana.

Dostupan je preliminarni program informativnog dana

Kako bismo naš informativni dan učinili što interaktivnijim te kako bismo vam omogućili dovoljno vremena da pripremite i postavite pitanja za naše govornike, otvorili smo Q&A sesiju u aplikaciji Slido koja će biti aktivna od 14. listopada 2021. do 28. listopada 2021. Aplikaciji možete pristupiti na idućoj poveznici, gdje je potrebno unijeti kod #323203 kako biste mogli postaviti svoje pitanje.

Za predstavnike Europske komisije ljubazno molimo da postavljate pitanja na engleskom jeziku, dok pitanja namijenjena govornicima iz Republike Hrvatske budite slobodni postavljati na hrvatskom jeziku.

Poveznica na Zoom platformu sudionicima će biti dostavljena naknadno, nakon zatvaranja registracije.

Ovim putem Vas ljubazno upućujemo da obavijest o registraciji te sve buduće obavijesti o događanju pratite, kako u ''dolaznoj pošti'' tako i u ''neželjenoj'' pošti na Vašim cijenjenim e-mail adresama.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail adresu: lana.jerolimov.cetina@mobilnost.hr.

Veselimo se Vašem dolasku!

 

Novosti

Povezane novosti

Informativni dan: Zajednički istraživački centar (JRC)
15.lis.2021.

Informativni dan: Zajednički istraživački centar (JRC)

Agencija za mobilnost i programe EU organizira Nacionalni informativni dan pod nazivom „Zajednički istraživački centar: Mogućnosti za hrvatske...
Više
Održan Obzor Europa informativni dan iz područja Marie Skłodowska – Curie aktivnosti za razmjenu osoblja
13.lis.2021.

Održan Obzor Europa informativni dan iz područja Marie Skłodowska – Curie...

Agencija za mobilnost i programe EU održala je 12. listopada 2021. godine Obzor Europa informativni dan iz područja Marie Skłodowska – Curie aktivnosti...
Više
Poziv na nacionalne informativne dane programa Obzor Europa
07.lis.2021.

Poziv na nacionalne informativne dane programa Obzor Europa

Od listopada do veljače 2022. Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencija za mobilnost i programe EU s nacionalnim osobama za kontakt organiziraju...
Više