Pristupačnost
Pristupačnosti
loading

Novosti

Nacionalni informativni dan programa Obzor Europa za područje Sigurnosti i Radionica Obzor Europa: od ideje do projektnog prijedloga, 20. lipnja 2024.

Nacionalni informativni dan programa Obzor Europa za područje Sigurnosti i Radionica Obzor Europa: od ideje do projektnog prijedloga, 20. lipnja 2024.
06.06.2024.

Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih organiziraju Nacionalni informativni dan programa Obzor Europa za područje klastera 3 Civilna sigurnost za društvo i Radionicu Obzor Europa: od ideje do projektnog prijedloga. Oba događanja održat će se 20. lipnja 2024. u prostorima Algebra Sveučilišta u Zagrebu. Sudjelovanje je besplatno, a prijava je obavezna te se podnosi odvojeno za svako događanje:

  • Nacionalni informativni dan programa Obzor Europa za područje klastera 3 Civilna sigurnost za društvo (20. lipnja 2024. od 10:00 do 12:45 h)

Cilj je Informativnog dana pružiti najvažnije informacije o nadolazećim natječajima (Fighting Crime and Terrorism, Border Management, Resilient Infrastructures, Increased cybersecurity, Disaster Resilient Society for Europe, Support to Security Research and Innovation) te potaknuti i ohrabriti manje iskusne prijavitelje na prijavu. Program događanja možete vidjeti na poveznici, a registracija je obavezna na ovoj poveznici (pod događanje potrebno je odabrati Nacionalni informativni dan Obzor Europa: Klaster 3 - Civilna sigurnost za društvo, 20. lipnja 2024.). Prijave za Informativni dan otvorene su do utorka 18. lipnja 2024.

  • Radionica Obzor Europa: od ideje do projektnog prijedloga (20. lipnja 2024. od 14:00 do 16:00 h)

Cilj radionice je omogućiti sudionicima temeljna praktična znanja o pripremi projektnog prijedloga (know-how) u programu Obzor Europa. Radionica je namijenjena isključivo potencijalnim prijaviteljima projektnih prijedloga iz tematskih područja klastera 2 (Kultura, kreativnost i uključivo društvo – digitalne tehnologije), klastera 3 (Civilna sigurnost za društvo) i klastera 4 (dio Digitalizacija) u programu Obzor Europa i to znanstveno-nastavnom i administrativnom osoblju te stručnjacima bez prethodnog iskustva ili s osnovnim znanjem o programu Obzor Europa. Program događanja možete vidjeti na poveznici, a registracija je obavezna na ovoj poveznici (pod događanje potrebno je odabrati Radionica Obzor Europa: od ideje do projektnog prijedloga, 20. 6. 2024.). Prijave za Radionicu otvorene su do popunjenja kapaciteta. NAPOMENA: U slučaju velikog interesa, organizator zadržava pravo ograničenja broja sudionika iz iste institucije.

 

Novosti

Povezane novosti

Webinari o novim natječajima za misije EU-a programa Obzor Europa u 2024. - od 10. do 19. 6.
03.lip.2024.

Webinari o novim natječajima za misije EU-a programa Obzor Europa u 2024. -...

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih i Agencija za mobilnost i programe Europske unije organiziraju od 10. do 19. lipnja 2024. ciklus kratkih...
Više
Nacionalni informativni dan MSCA Doktorske mreže, 13. lipnja 2024.
29.svi.2024.

Nacionalni informativni dan MSCA Doktorske mreže, 13. lipnja 2024.

Agencija za mobilnost i programe EU organizira promociju nadolazećeg natječaja djelovanja Marie Skłodowska – Curie za doktorske mreže, s ciljem...
Više
Godišnje izvješće o aktivnostima istraživanja i tehnološkog razvoja Europske unije te praćenju programa Obzor Europa i Obzor 2020. u 2023.
14.lip.2024.

Godišnje izvješće o aktivnostima istraživanja i tehnološkog razvoja Europske...

Europska komisija je usvojila "Godišnje izvješće o aktivnostima istraživanja i tehnološkog razvoja Europske unije te praćenju programa Obzor Europa i...
Više