Pristupačnost
Pristupačnosti
loading

Novosti

Prve online nacionalne konzultacije za znanstvene menadžere: Vrijeme je za glasanje!

Prve online nacionalne konzultacije za znanstvene menadžere: Vrijeme je za glasanje!
07.11.2023.

Prve online nacionalne konzultacije za znanstvene menadžere se uskoro zatvaraju i sa zadovoljstvom pozivamo sve zainteresirane da glasaju o prvom konsenzusnom dokumentu „Consensus Document of 1st Co-Creation Session for Croatia regarding the National Landscape“ koji su u razdoblju od 16. do 27. listopada 2023. godine na temelju informacija i mišljenja znanstvenih menadžera s područja cijele Republike Hrvatske razvile ambasadorice projekta RM ROADMAP. Glasanje predstavlja priliku da znanstveni menadžeri iznesu mišljenje odražava li konsenzusni dokument nacionalno stanje.

Trenutno, više od 1400 znanstvenih menadžera iz 40 zemalja diljem Europe putem Platforme znanja i zajednice (Knowledge and Community Platform) sudjeluje u procesu su-kreacije (co-creation) i odobravanja prvih konsenzusnih dokumenata.

Vaše sudjelovanje i glasanje za ovaj dokument vrlo su važan dio procesa, jer će se u konačnici vrednovati koliko je koja nacionalna grupa aktivna, kako u raspravi, tako i u samom procesu podrške i odobravanja dokumenta.

Ako već imate EARMA korisnički račun sudjelovati možete prijavom i glasanjem na sljedećoj poveznici: https://earma.org/roadmap/sessions/polls/34/11501/group/ .

Ako nemate EARMA korisnički račun prvo se kratko registrirajte putem sljedeće poveznice: https://earma.org/roadmap/register/ .

Nakon što ste se registrirali i/ili ulogirali, odaberite grupu Hrvatska i kliknite na „Join as Contributor“, a nakon toga odaberite „Polls“ te glasajte o „Consensus Document of 1st Co-Creation Session for Croatia regarding the National Landcape

Glasati možete do petka, 17. studenog 2023. godine. Hvala vam na vašoj podršci te se nadamo kako ćete nam se pridružiti i u drugim nacionalnim konzultacijama koje će biti provedene tijekom ožujka sljedeće, 2024. godine!

Više informacija o projektu RM ROADMAP možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.rmroadmap.eu/ . Dodatno, za sva pitanja možete se obratiti i RM Roadmap ambasadoricama za Republiku Hrvatsku Ani Ključarić (ana.kljucaric@ampeu.hr), Ivani Vuki (ivuka@unist.hr), Lei Perinić (lea.perinic@uniri.hr) i Martini Kožul Kolarić, (martina.kozul.kolaric@ampeu.hr).

Novosti

Povezane novosti

Obzor Europa Informativni dan u organizaciji Europske komisije - Radni program WIDERA-e za razdoblje 2023.-2025. - 22. travnja 2024.
21.velj.2024.

Obzor Europa Informativni dan u organizaciji Europske komisije - Radni...

Obavještavamo vas o nadolazećem virtualnom informativnom danu Europske komisije s temom "Radni program WIDERA-e za razdoblje...
Više
Objavljen Izvještaj - ERA Monitoring 2023
19.velj.2024.

Objavljen Izvještaj - ERA Monitoring 2023

Dostupan je Izvještaj u obliku prvog pregleda postignuća za 18 mjeseci provedbe političke agende ERA (‘Izvještaj na razini EU’) u...
Više
Research and Innovation Week
13.velj.2024.

Research and Innovation Week

Europska komisija otvorila je registraciju za događanje posvećeno istraživanju i inovacijama - Research and Innovation Week - koje će se održati od 18....
Više