Pristupačnost
Pristupačnosti
loading

Novosti

Otvoreni poziv kreatorima i organizacijama za sudjelovanje na prvom Festivalu „New European Bauhaus“ u Bruxellesu, Belgija, 9. - 12. lipnja 2022.

Otvoreni poziv kreatorima i organizacijama za sudjelovanje na prvom Festivalu „New European Bauhaus“ u Bruxellesu, Belgija, 9. - 12. lipnja 2022.
10.02.2022.

Europska komisija poziva organizacije, umjetničke družine, institucije, sveučilišta, arhitekte, gradove, regije, tvrtke, umjetnike, studente, znanstvenike, inovatore i sve zainteresirane da budu dio prvog Festivala „Novog europskog Bauhausa“ koji će se održati u Bruxellesu od 9. do 12. lipnja 2022. godine. Ovo je prvi festival Novog europskog Bauhausa i prilika da se predstave njegove vrijednosti i principi.

Događaj se organizira u hibridnom okruženju i uključivat će nastupe uživo, izložbe, participativne aktivnosti te forum za debatu i razmjenu ideja.

Poziv je otvoren svima s ciljem prikaza zajedničkog života u odnosu na održivost, inkluzivnost i estetiku.

Glavne aktivnosti festivala održavat će se istovremeno uživo i online u Bruxellesu, a lateralne aktivnosti uključivat će događaje širom zemalja Europske unije i šire.

Poziv je otvoren do ponoći 7. ožujka 2022. Više informacija o festivalu i kako na njemu sudjelovati nalazi se ovdje.

Novosti

Povezane novosti

Informativni dan Obzor Europa - Oblak za suradnju u području europske kulturne baštine (ECCCH) 2024.
28.svi.2024.

Informativni dan Obzor Europa - Oblak za suradnju u području europske...

Europska komisija organizira informativni dan za poziv Oblak za suradnju u području europske kulturne baštine (A European Collaborative Cloud for...
Više
Najava Nacionalnog informativnog dana u području sigurnosti i nadolazećih natječaja
27.svi.2024.

Najava Nacionalnog informativnog dana u području sigurnosti i nadolazećih...

NATJEČAJI U PODRUČJU KLASTERA 3 – CIVILNA SIGURNOST ZA DRUŠTVO 2024. Europska komisija otvorit će 25 tema natječaja za prijavu projektnih prijedloga...
Više
Informativni dan i susret umrežavanja za klaster Civilna sigurnost za društvo, 12. i 13. lipnja 2024.
08.svi.2024.

Informativni dan i susret umrežavanja za klaster Civilna sigurnost za...

Natječaji klastera 3: Civilna sigurnost za društvo bave se izazovima koji proizlaze iz trajnih sigurnosnih prijetnji uključujući kiberkriminal kao i...
Više