Pristupačnost
Pristupačnosti
loading

Novosti

Research and Innovation Week

Research and Innovation Week
13.02.2024.

Europska komisija otvorila je registraciju za događanje posvećeno istraživanju i inovacijama - Research and Innovation Week - koje će se održati od 18. do 21. ožujka 2024. godine. Događanje će se održati fizički u Briselu i virtualno omogućavajući svima da sudjeluju. 


Povodom proslave 40. godišnjice Okvirnih programa za istraživanje i inovacije, na događanju Research and Innovation Week 2024. godine predstavit će se izvanredna ostvarenja u unutar područja istraživanja i inovacija, raspravljat će se o ulozi istraživanja i inovacija danas te istaknuti njihov doprinos budućim prioritetima Europske unije.

Tjedan istraživanja i inovacija 2024. pruža vam priliku da prisustvujete trima različitim događanjima:

EIC Summit 2024. (19. ožujka)

Belgian Presidency Conference on Innovation Procurement (19. do 20. ožujka)

European R&I Days 2024. (20. do 21. ožujka): Ovogodišnji glavni događaj Europske komisije pruža priliku za raspravljanje na temu zelenije, pravednije i konkurentnije Europe.

Održat će se zajedničko otvaranje događanja 18. ožujka.

Registracija je otvorena i možete se prijaviti putem prijavnoga obrasca

Očekuje se kako će ovo četverodnevno događanje okupiti tisuće donositelja politika, istraživača, inovatora i drugih dionika. Program će okupiti različite govornike, otvoriti političke rasprave, predstaviti mogućnosti financiranja i umrežavanja, održat će se radionice, sesije posvećene investitorima i izložbe koje prikazuju projekte financirane sredstvima Europske unije.

Više informacija možete pročitati na mrežnim stranicama Europske komisije i samoga događanja Research and Innovation Week.

Novosti

Povezane novosti

Otvoreno Europsko natjecanje u društvenim inovacijama (EUSIC) za 2024. godinu
24.tra.2024.

Otvoreno Europsko natjecanje u društvenim inovacijama (EUSIC) za 2024. godinu

Povjerenica za inovacije, istraživanje, kulturu, obrazovanje i mlade Iliana Ivanova pokrenula je Europsko natjecanje u društvenim inovacijama (EUSIC) za...
Više
Objavljen novi poziv za područje Klastera 2 – Kultura, kreativnost i uključivo društvo u 2024.
23.tra.2024.

Objavljen novi poziv za područje Klastera 2 – Kultura, kreativnost i...

Europska komisija usvojila je 17. travnja 2024. izmjene radnih programa Obzora Europa, čime je u radni program za područje Klastera 2. – Kultura,...
Više
OSCARS online sesije „Pitaj me bilo što“
24.tra.2024.

OSCARS online sesije „Pitaj me bilo što“

OSCARS prvi otvoreni poziv za projekte otvorene znanosti je trenutno otvoren za prijave s rokom 15. svibnja ove godine. Kako bi dodatno pojasnili...
Više