Pristupačnost
Pristupačnosti
loading

Novosti

Najava događaja “Sveučilišni dan programa Obzor Europa na MedILS-u”, 27.6.2024.

Najava događaja “Sveučilišni dan programa Obzor Europa na MedILS-u”, 27.6.2024.
20.06.2024.

U organizaciji Mediteranskog instituta za istraživanje života (MedILS), Sveučilišta u Splitu, Agencije za mobilnost i programe EU-a i Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih održat će se “Sveučilišni dan programa Obzor Europa na MedILS-u”.

Informativni dan će se održati 27. lipnja 2024. godine na Mediteranskom institutu za istraživanje života (MedILS-u) Sveučilišta u Splitu, s početkom u 09:00 sati.

Cilj događanja je dati opći pregled mogućnosti i ključne informacije o Programu Obzor Europa, ali i prenijeti korisnicima informacije o pronalaženju prilika za nove suradnje i pružiti korisne savjete za što uspješnije podnošenje projektnih prijedloga.

Namijenjen je potencijalnim prijaviteljima na natječaje, znanstveno-istraživačkim institucijama, ustanovama visokog obrazovanja, malim i srednjim poduzetnicima, ostalim relevantnim dionicima, kao i široj javnosti.

Prijave na događaj otvorene su do 25. lipnja 2024.  putem registracijskog obrasca na sljedećoj poveznici:

https://forms.gle/NnJYkJbSU1ZDr1X78

Program događanja možete preuzeti na sljedećoj poveznici - PROGRAM

Novosti

Povezane novosti

Objavljen Indikativni program revizije (IAP)
17.srp.2024.

Objavljen Indikativni program revizije (IAP)

Europska komisija objavila je 15.07.2024. dokument pod nazivom Indikativni program revizije (IAP). Radi se o vodiču za financijsku reviziju u...
Više
Održan online informativni dan Europski istraživački prostor u kontekstu natječaja i povezanih inicijativa, 2. srpnja 2024.
15.srp.2024.

Održan online informativni dan Europski istraživački prostor u kontekstu...

Agencija za mobilnost i programe EU održala je 2. srpnja 2024. informativni dan Europski istraživački prostor u kontekstu natječaja i povezanih...
Više
NCP_WIDERA.NET - Potpore za susrete umrežavanja, rujan 2024.
12.srp.2024.

NCP_WIDERA.NET - Potpore za susrete umrežavanja, rujan 2024.

Najavljujemo mogućnost prijava za ostvarivanje potpore za sudjelovanje u susretima umrežavanja (brokerage events) za dva susreta umrežavanja u...
Više